Vill ni lära er hur städuppdrag kan utföras på ett mer hållbart sätt för personalen, miljön och ekonomin? Ställs det krav på giftfria städmetoder inom till exempel förskola och skola? Då kan denna utbildning vara något för er.

Städbranschen har länge arbetat med miljöfrågan i fokus. Exempelvis har kemikalie-användningen minskat drastiskt. Mycket har hänt! Nu står nya innovativa och intressanta lösningar och knackar på dörren. Lösningar som är helt i linje med det kretsloppstänk som är en förutsättning för ett hållbart samhälle.

lena richardLena Richard är er miljöutbildare denna halvdag. Hon är en av våra uppskattade utbildare och har undervisa i hållbarhet sedan år 1998. Lena har med hjälp av Städbranschen Sverige arbetat fram delar av denna utbildning och gästföreläst på Städbranschen Sveriges Hållbarhetsdagar på Elmia mässan i maj 2014.

Utvärderingar från tidigare kursdeltagare

”Utbildningen gav mycket intressanta tankeställare, lärorik. Lena var bra att lyssna på, lättfattat.” Kursdeltagare från Kungälvs kommun.

”Hon är så bra! Jag har hört henne förut och hon är lika bra denna gången!”  Deltagare på Städbranschen Sveriges branschdagar i Jönköping 2014.

”Många ”aha”-känslor och väldigt tankeväckande, spännande och inspirerande. Bra föreläsare, pratar så man lätt förstår. Väldigt positivt.” Kursdeltagare från Stadsdelsförvaltningen Örgryte-Härlanda.

Mer om kursen hållbart städ – boka gärna ett eget tillfälle för er personal!

Öppet tillfälle av kursen Hållbart städ 20 mars 2017 kl 13-16.30

 

Etiketter: , , , Last modified: 13 februari, 2017