Utbildning inom grön fastighetsskötsel

För dig som arbetar som fastighetsskötare och inom vaktmästeri

Här får er verksamhet möjlighet att skräddarsy en egen hållbarhetsutbildning utifrån er verksamhets specifika behov och kunskapsnivå. Utbildningen berör avfallshantering, energieffektivitet, miljöanpassad kemikaliehantering och hållbara transporter. Den ger kunskap och inspiration i ert miljöarbete och visar på kopplingen mellan smart resursanvändning och lönsamhet. 

Snabba fakta

Målgrupp: fastighetsskötare, vaktmästare, miljöstrateger, miljöchefer och övriga intresserade.

Omfattning: 3,5 tim med längre fikapaus

Investering på plats: 19.000 kr exkl. moms för eget tillfälle med grupp från er verksamhet, upp till 20 personer. Ekologisk fika, intyg och dokumentation ingår.

Anmälan sker i nedan formulär. Anmäl dig senast 7 dagar innan kurstillfället i nedan formulär. Avanmälan senare än 7 dagar innan debiteras med 50% av kursavgiften, senare än 2 dagar innan 100% av kursavgiften.

Kursinnehåll

Skräddarsy er egen hållbarhetsutbildning utifrån nedan inriktningar:

♣  EU:s avfallstrappa med avfallsminimering. Vikten av att förebygga avfall, vad händer med det insamlade avfallet, hur en effektiv avfallshantering kan se ut, vad säger lagarna med mera. Att se sopor som en resurs och arbetet för en cirkulär avfallshantering.

♣  Eleffektiva lösningar  som ger besparingar för miljön och ekonomin.

♣  Miljöanpassad kemikaliehantering om kemikaliers påverkan i kretsloppet och på hälsan. Information om säkerhetsdatablad, miljömärkningar och alternativ till skadliga kemikalier. Lagstiftningar på nationell och EU-nivå (REACH).

♣  Hållbara transporter och EcoDrive ger kunskap om olika miljöbilar, bränslen, körsätt och deras inverkan på miljö och ekonomi.

Kommande utbildningstillfällen och bokning

  • Inga utbildningstillfällen inplanerade för tillfället - kontakta oss för mer info!
  • Skicka förfrågan

    Välkommen att skicka din förfrågan via formuläret eller ringa oss på 031 – 705 07 40.

      Berätta gärna för oss hur du hörde talas om utbildningen. Du kan välja ett eller flera alternativ.
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.