RÅDGIVNING

Ekocentrum erbjuder rådgivning inom hållbarhet och miljö, miljödiplomering och cirkulär ekonomi​

Behöver din verksamhet lite hjälp på vägen i hållbarhetsarbetet? Våra rådgivare stöttar er gärna i Miljödiplomeringsprocessen eller verksamhetens omställning mot giftfri förskola, cirkulär omställning, mm. Oavsett om det gäller att arbeta med kemikalielista, miljöutredning, inköpspolicy, att skriva miljöberättelsen eller införa cirkulära affärsmodeller. 

Hållbar utveckling inom en organisation skapas med hjälp av en tydlig strategi, affärsmässighet och effektiva verktyg som leder verksamheten mot målen. Tillsammans med ledning, chefer och medarbetare kan vi strukturera upp vad som behöver göras och lägga upp en plan för hur arbetet ska genomföras.

Eftersom våra rådgivare i de flesta fall även är utbildare, kan du använda deras kompetens även för att inspirera och motivera er personal, ledning, styrelse – ja, alla som behöver en kick i rätt riktning för att komma vidare i hållbarhetsarbetet! 

Våra rådgivare

Utbildare och verksamhetsledare

Mikaela är utbildad agronom och brinner för miljö och hållbar utveckling kopplad till vår livsmedelsproduktion! Hon har en gedigen bakgrund inom området och har utbildat många verksamheter inom såväl privat som offentlig sektor för att ge dem rätt förutsättningar att ställa om sin verksamhet och därmed bidra i omställningen till ett hållbart samhälle. Mikaela är också journalist och har arbetat med miljö-och hållbar utveckling med verksamheter både lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

Utbildare och projektledare

Pauline är utbildad biolog och miljövetare. Hon har erfarenhet av att arbeta med Göteborgs stads miljödiplom och andra miljöledningssystem. Tillsammans med Mikaela har hon utvecklat Ekocentrums egna miljödiplomeringsmetod. Hon har även arbetat som utbildare i olika verksamheter. 

Samarbetspartners

~ CirEko

~ Coompanion

~ Miljögiraff

~ Ekosofia

~ Enviroplanning

~ Utbildare och konsulter med olika expertisområde

Vill du förmedla dina kompetenser genom Ekocentrum? Kontakta oss!

Skicka förfrågan

Välkommen att skicka din förfrågan via formuläret eller ringa oss på 031 – 705 07 40.

    Berätta gärna för oss hur du hörde talas om utbildningen. Du kan välja ett eller flera alternativ.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.