1000 kr rabatt på en av årets viktigaste konferenser! Det får du som läser Ekocentrums nyheter… Caminodagen inträffar den 7 mars på Skeppsholmen i Stockholm.

170307_Camino_framtidsdagen_flyer2Trump är klimatets räddning, Hållbart i Filterbubblan, Hållbarhetstrenderna som hjälper oss och planeten att hålla ihop. Så lyder några av programpunkterna på Caminos Framtidsdag 2017 med temat “Håller vi?“.

Dagen belyser de största hållbarhetsutmaningarna liksom de hetaste och mest hoppfulla lösningarna för framtiden som vi ser just nu.

Gå på en av årets viktiga konferenser för endast 995 kr – gör så här:

Trump är klimatets räddning, Hållbart i Filterbubblan, Hållbarhetstrenderna som hjälper oss och planeten att hålla ihop. Så lyder några av programpunkterna på Caminos Framtidsdag 2017 med temat “Håller vi?”. Dagen belyser de största hållbarhetsutmaningarna liksom de hetaste och mest hoppfulla lösningarna för framtiden som vi ser just nu.
Som medlem av/kund till oss får du gå på dagen för NGO´priset 995 kr + moms (ord pris 2495 kr). Ange rabattkod “Ekocentrum” när du gör din anmälan här!

Caminos Framtidsdag 2017 arrangeras i samarbete med ArkDes, Sveriges nationella centrum för arkitektur och design, och Hållbar stad, webbplatsen med inspiration och kunskap om hållbar stadsutveckling. Huvudsponsor är Skanska. Målgruppen är framtids- och hållbarhetsintresserade aktörer inom näringsliv, akademi, offentlig sektor, ideella organisationer och folkrörelser. Välkommen till en heldag full av inspiration, forskning, nya idéer och spännande möten.

Läs mer här

Etiketter: , , , , , Last modified: 9 februari, 2017