17 mål, 17 städer, 17 veckor. Från 17 augusti till 17 december turnerar Glocal Film Festival runt Sverige med bra film och fördjupande samtal på temat globala målen för hållbar utveckling.

181115_glocal-film-festival_mapEn inspirerande och lärorik kick off eller bara ett utmärkt tillfälle för både lärare, annan skolpersonal, företag, politiker, arbetsgrupper, allmänhet och tjänstemän att öka sina kunskaper om de globala målen.

Glocal Film Festival kommer till Göteborg 15 november 15.00-18.00 på Bio Roy. I Göteborg lyfter vi mål 14, Hav och marina resurser och visar filmen Blue. Efter filmer är det samtal och frågestund med forskarna Ida-Maja Hassellöv och Lena Gipperth med fokus Hur kan vi använda havets resurser på ett långsiktigt och hållbart sätt?, läs mer på programmet nedan.

Hela programmet erbjuds kostnadsfritt men deltagande behöver föranmäla sig så missa inte tillfället! Jag hoppas att ni vill komma, att ni tipsar kollegor och samarbetspartners och att ni vill sprida informationen vidare!

Arrangemang vill väcka nyfikenhet, fördjupa förståelse och ge metod för att konkretisera och hitta ingångar till fortsatt arbete med hållbarhetsagendan. Bra film gör mer än förklarar: Bra film rör och berör. Det är därför Glocal Film Festival har film som metod och ingång till att skapa engagemang kring de globala målen.

Frågor? Kontakta Nina Rahm , GLOCAL FILM FESTIVAL

070 7674450   www.glocalfilmfestival.com   Instagram   Facebook

Etiketter: , , , , Last modified: 12 november, 2018