Nyheter

Tips 1/12: Återvinningsgalan i Göteborg

Dags igen att ge återvinningsbranschen lite glammighet! Återvinningsgalan intar scenen på Hotel Clarion Post för andra året i rad den 1 december på kvällen.

161201_atervinningsgalan_2016_logoDå arrangerar branschtidskriften Recycling den åttonde upplagan av Återvinningsgalan i samarbete med Återvinningsindustrierna och Avfall Sverige. I fjol var första gången som galan gick på västkusten och det blev succé, därför stannar man kvar där även i år.

Varför ska man hålla en återvinningsgala?

161201_av-galan-vinnare-210x210”Svaret är enkelt, för att svensk återvinningsindustri förtjänar det. Branschen gör nytta, man bedriver företagsverksamhet samtidigt som miljöinsatser skapas. Att återvinningssektorn är en av de snabbast växande branscherna i Sverige och Europa är ett bevis på detta. Avfalls- och återvinningsbranschen är en av de snabbaste växande marknaderna i Sverige och Europa. Svenskt kunnande och tekniska lösningar i främsta ledet vad gäller omhändertagande, behandling och insamling av avfall. Tillväxten ökar och trenden ser inte ut att vika av de närmaste åren med tanke på all den klimat- och miljödebatt som pågår i samhället idag.”

Läs mer om galan, t ex de olika tävlingskategorierna, och anmäl dig här!

Taggat , ,