Nyheter

Sommarpriser för konferens och utbildning i augusti

Vi vill erbjuda er ett hållbart sätt att komma igång igen efter sommaren! Varför inte boka en konferens eller möte på Ekocentrum? Och varför inte kombinera detta med en vandrande föreläsning kring t ex hållbara innovationer?

Naturskyddsföreningen_blommaNi kanske behöver en kick i hållbarhetsarbetet – för hela personalen eller en del av den? Fixa en bra start på hösten med att träffas på Ekocentrum! Här konfererar ni eller går en hållbarhetsutbildning – eller båda delarna! Så om ni vill kombinera mysigt och trevligt med intressant och motiverande – hör av er till oss!

Under augusti 2017 erbjuder vi halva priset på kurser för hela grupper, och även på konferensbokningar (lokalhyra). Botanisera lite bland våra kurser och hör av dig snart – först till kvarn gäller…

Mer om konferens på Ekocentrum här!
Mer om våra utbildningar här! Missa inte avdelningen Specialutbildningar – där hittar ni exempel på olika fördjupningskurser. Vi skräddarsyr även kurser för just er verksamhet.

Tips: Ett populärt upplägg för avdelnings- eller personaldagar är att kombinera den egna konferensen med en vandrande föreläsning i utställningen – en riktigt hållbar och unik miljö!
Kontakta Eva Lundgren eller Helen Sylvan för mer info på 031-705 07 40.

GLAD SOMMAR önskar vi på Ekocentrum!

Taggat , , , ,