Konferens Göteborg

Konferens

Den 1 juli 2020 flyttar Ekocentrum från lokalerna på Aschebergsgatan 44 i Göteborg och till Gamlestaden. Vi kommer husera i tillfälliga lokaler under augusti och september, och hoppas sedan kunna flytta in i nyrenoverade sådana på Gamlestadsvägen 2-4, hus B11, i oktober.

På vår nya adress delar vi konferens- och mötesrum med flera aktörer på Yes Box – sharing economy på riktigt!

“Vad är det här för ställe?”  Vi får frågan rätt ofta! Om era gäster/deltagare inte känner till Ekocentrum, kan vi berätta om verksamheten och hur vi jobbar! Vårt sätt att arbeta är unikt i sitt slag, och brukar föranleda frågor – om allt från hur de urinsorterande toaletterna på Aschebergsgatan fungerade, till vilka våra målgrupper är. Vi kan hälsa er välkomna till Ekocentrum en stund, eller så kanske ni vill boka en vandrande föreläsning med någon av våra utbildare, spela på hållbarhetshjulet eller workshop:a i utställningen? Välkommen med er förfrågan!
 

Förtäring

I samband med konferensen finns möjlighet att beställa förtäring. All mat och fika vi serverar kommer från restauranger och caféer som använder ekologiska råvaror. Kontakta oss för information!

Share Button