Nyheter

Tips i Göteborg 18/4: CSR Forum om integration och klimat

INTEGRATION OCH KLIMAT – TVÅ AV VÅRA FRÄMSTA UTMANINGAR
Visste du att ökad jämlikhet är en förutsättning för att samhället ska bli snällare mot klimatet? Att lösningar på klimatutmaningen är avgörande för att minska risken för konflikter och ofrivillig migration?

180418_CSRforum_illustrationTiden har kommit för att gå från att prata om lösningar på två av vår tids största utmaningar till att genomföra dem. På konferensen CSR Forum den 18 april kommer du att lära nytt, få värdefulla kontakter och framförallt möjlighet att bidra till omställningen för en hållbar utveckling.

Integration och klimat – viktiga var och en för sig och likaså ömsesidigt beroende av varandra. Tiden har kommit för att gå från att prata om lösningar på två av vår tids största utmaningar till att genomföra dem. Låt CSR Forum 2018 bli ett avstamp för detta.

I årets program är delaktighet och interaktion viktigare än någonsin. Föreningens medlemmar kommer att fylla konferensen med mängder av kunskap, inspiration, konkreta verktyg och processer för att du som deltagare ska få förutsättningar att ta nästa kliv i er verksamhets hållbarhetsarbete. Här kommer du att lära nytt, få värdefulla kontakter och framförallt, möjlighet att bidra till den kraftsamling som krävs för att möjliggöra omställningen till en hållbar utveckling. Över två timmar av medskapande i workshops ingår – det kallar vi verkstad!

Läs hela programmet på csrforum.se!

VAR? Lindholmen Science Park, Göteborg

NÄR? 18 april, 2018, klockan 09-13

ANMÄLAN? csrforum.se  

Taggat , ,