Nyheter

#iställetföralmedalen

Vår Foresnod-kompis Altitude Meetings i Malmö sänder den här veckan väldigt intressanta webbinarier #iställetföralmedalen. Missa inte!

https://altitudemeetings.se/wp-content/uploads/2020/06/Almedalen-FB-Square-liten.jpgDen öppna samhällsdebatten är för viktig för att tystna. Välkommen till #iställetföralmedalen: 29 juni-3 juli!
Varje dag presenterar vi två innehållsspår. Du tittar direkt här på sajten eller inbäddat på respektive medverkandes sajt eller kanal. 

Det digitala Mötestorget
En stor del av Almedalen handlar om de oväntade mötena, de möten som man inte planerar utan bara uppstår. Vårt digitala mötestorg är öppet hela veckan 9-16. Mötestorget hittar du i zoom här.
Lösenord: altitude

Virtuellt rosé- och saftmingel
En av de sakerna som vi förknippar allra störst med Almedalen är alla rosémingel. Vi arrangerar varje eftermiddag 16.00-17.00 mingel i det virtuella rummet! Glöm listor och inbjudningar, bara anslut. Där deltar du genom en avatar och kan integrera med andra deltagare. För att ansluta till Teooh Venue, behöver du ladda ned deras app i din telefon eller iPad.
Anslut med koden: gjrjpy

Ladda ner programmet som pdf eller läs nedan.

Se tidigare sändningar:
Måndag 29/6: Jobb / Hälsa
Tisdag 30/6: Klimat & hållbarhet / Stadsutveckling
Onsdag 1/7: Mobilitet / Hållbara material
Torsdag 2/7: Demokrati / Barnrättsfrågor
Fredag 3/7: Återhämtning efter coronakrisen / Ekonomi

 

 

Taggat , , ,