Nu samlas eliten inom svensk miljöteknik igen…

Dags för årets upplaga av Connect Green Day! En förmiddag full av inspiration, kunskap och interaktion för att främja svensk miljöteknik och mer affärer. Hitta nya affärsmöjligheter, lyssna på miljöteknikbolag som pitchar för att hitta kapital och vidga ditt kontaktnät.

Datum: 2016-10-11
Tid: 08:00 – 13:00
Plats: Elite Park Avenue, Kungsportsavenyen 36, Göteborg.

Arrangörer är Connect Väst och Energimyndigheten.

Ur programmet:

161011_connect-green-day_charlotte-eisnerCharlotte Eisner från företaget Charge Amps. Grundades 2012 och har sedan dess dubblat omsättningen varje år samt redovisat svarta siffror. Företagets produkter finns idag i 27 länder världen över och omsättningen 2016 förväntas landa på 35 miljoner kronor.

Att investera i cleantech – trender och potential

161011_connect-green-day_borisBoris Gyllhamn är senior rådgivare och arbetar med finansiering och affärsutveckling på Energimyndigheten. Boris har drivit flera egna företag inom mekanisk tillverkande verkstadsindustri och har arbetat som konsult med förvärv och försäljning av SME-bolag. Han arbetar på Energimyndigheten som rådgivare inom finansiering och affärsutvecklare för portföljbolag med specialkunskap inom industriell produktion.

Hur skapar vi möjligheter för cleantech bolag att ta starka positioner globalt?

161011_connect-green-day_thereseTherese Lindsley från Cleantech Scandinavia. I april 2016 började hon som VD i Cleantech Scandinavia, det ledande nordiska investerarnätverket i cleantech. Therese har tidigare bakgrund från Invest in Skåne, Sony Mobile och Invest in Sweden Agency.

 

 

Läs mer och anmäl dig här!

Praktisk information från Connect Väst: 

  • Förtur – Entreprenörer inom Cleantech och investerare har förtur till eventet.
  • Pitcha din affär – Söker du kompetens eller kapital till ditt bolag? så berättar vi mer.
  • Enskilda möten – Du kan förboka möten med bl a Energimyndigheten. 
  • Förtäring och specialkost – Meddela om du behöver specialkost i anmälan så ordnar vi det. Kaffe/te och mingellunch serveras under dagen.
  • Kostnad – Förmiddagen är kostnadsfri och medlemmar/partners i Connect har förtur. En avgift om 500 kr kommer att faktureras om du inte kommer eller avbokar din plats senast dagen innan.

Projektledare Connect Green

För mer information kontakta Alexandra Björk, 073-941 47 61 eller

Connect Green syftar till att främja svensk miljöteknik och sker i samarbete med Energimyndigheten.Läs mer här.

 

Etiketter: , , , , Last modified: 19 september, 2016