Nyheter

Ekocentrum söker ny verksamhetsledare

– vill du ta ut kursen med oss? Vi söker en kraft att räkna med, som kan ta Ekocentrum in i framtiden. Vår verksamhet startades 1993. Men vi är inte klara med hållbarhetsfrågorna än, så stiftelsen får vänta med att pensionera sig!

2-biosfarer-i-fonster

Stiftelsen Ekocentrum är en mötesplats för hållbarhetsfrågor sedan 1993. Här träffas beslutsfattare, personalgrupper, forskare, studenter, miljöfolk och intresserad allmänhet för att delta i olika events. Vi erbjuder utbildningar, seminarier och föreläsningar i en rad frågor. Vi använder utställningen med de goda exemplen som pedagogisk arena för många av våra utbildningar, vilket ger aha-upplevelser och interaktion på ett unikt sätt.


Vi söker någon som med engagemang för hållbarhetsfrågor som vill ta ansvar för verksamheten i rollen som verksamhetsledare. Förutom relevant högskoleutbildning bör du ha erfarenhet av ledarskap och entreprenörskap. Du kanske även har kontakt med akademin och andra relevanta aktörer som kan samverka med vår verksamhet?

Vi antar att du har förmåga att se helheten och att du är en bra kommunikatör, med god samarbetsförmåga på olika nivåer. Vår verksamhet baseras inte på bidrag varför vi värdesätter egenskaper som affärsmässighet och förmåga att driva verksamheten med en sund ekonomi.

Vi kan erbjuda dig en erfaren, engagerad och självgående personal, brett kontaktnät, unikt utbildningskoncept – och inte minst möjlighet att jobba för en bättre värld! Mer om Ekocentrum och verksamheten hittar du på www.ekocentrum.se.

Tillträde vid årsskiftet 2018/19 eller enligt överenskommelse. Tjänstens omfattning är mellan 50-100%.

Vi är anslutna i Arbetsgivaralliansen.

Välkommen med din ansökan inklusive CV senast den 31 augusti 2018. Sänds till eva.lundgren@ekocentrum.se.

Frågor? Kontakta nuvarande verksamhetsledare Eva Lundgren på 031-7050746 eller mail: eva.lundgren@ekocentrum.se, alternativt vår styrelseordförande Ola Carlsson på 031-772 16 37 eller mail: ola.carlson@chalmers.se. Personalrepresentant: Helen Sylvan, marknadsansvarig, 0703-556892, helen.sylvan@ekocentrum.se.


 

Taggat ,