Nyheter

Sommarerbjudande: gå 2 betala för 1 på grundläggande miljöutbildning

Passa på nu när vi förlänger våryran med sommaryra till och med augusti – och anmäl dig och/eller kollegorna som ännu inte gått grundläggande miljödiplomkursen!

181025_Öppengrund_utst_byggrum_st181025_Öppengrund_utst_solpanel_tjej_st181025_Öppengrund_utst_musslor_st

 

 

 

 

 

 

 

Den här är kursen som reder ut begrepp och förmedlar ett helhetsperspektiv inom miljöområdet. Utbildningen omfattar en halvdag (4 timmar) och är lämplig som en första miljöutbildning.
Ett uppskattat inslag är den vandrande föreläsningsdelen, med goda exempel, i vår utställning. Det ges även tillfälle till diskussion, reflektion och frågor & svar. Mer om upplägget här.

Anmäl dig och kollegor via länken, skriv “sommar” i meddelanderutan så får ni två platser för priset av en. Välkommen!

Anmälan till 26 juni kl 08.30 – 12.30

Anmälan till 29 augusti kl 08.30 – 12.30

Anmäl er samtidigt och med samma faktureringsadress! Olika referens kan anges, dock i samma faktura.


Mer om oss och våra kurser:

Stiftelsen Ekocentrum håller populära miljöutbildningar i Göteborg för verksamheter som vill miljödiplomera sig eller jobbar med ISO-certifiering, andra miljöledningssystem och socialt ansvarstagande. Vår metod är transformativt lärande – genom fokus på egna problemområden och förslag till förändringar och genom reflektion får deltagarna en djupgående förståelse för hållbarhetsarbetet. Vår utställning med goda exempel ger dessutom en ytterligare dimension i lärandet under det ”vandrande” kursavsnittet. Med fokus på möjligheter och lösningar hjälper och motiverar vi er verksamhet att utveckla eller påbörja arbetet mot en hållbar utveckling. Kan ni inte komma in till oss i Göteborg? Inga problem – vi kommer ut till er i så fall!

Är ni redan klara med grundläggande utbildningar för personalen? Då kanske det är dags för en fördjupning? Hösten 2019 erbjuder vi några högaktuella halvdagar om verksamheters klimatarbete, med Håkan Nordin. Läs mer här – välkommen!

Taggat , ,