Nu erbjuder vi Dig som medlem i Unionen rabatt på samtliga av Ekocentrums miljö- och hållbarhetsutbildningar!

BiosfärEkocentrum är en oberoende stiftelse som sedan starten 1993 har erbjudit ett unikt koncept, där våra utbildare använder vår stora, permanenta utställningen med lösningar som pedagogisk arena. Härigenom skapar vi en gemensam plattform av kunskap, motivation och handlingskraft hos hundratals verksamheter, avdelningar och organisationer varje år. Centralt i Ekocentrums utbildningar är att visa upp befintliga lösningar som goda exempel för ett hållbart samhälle!

Nyhet! Ekocentrum samarbetar med Unionen för att ni som medlemmar ska få möjlighet att ta del av digitala hållbarhetutbildningar till kraftigt rabatterat pris!

Fortbildning uppmuntras till de som har korttidpermitterade personal. Vad hade inte passat bättre än att använda tiden till att fördjupa kunskapen som kan få verksamheten att accelerera och stärka det egna hållbarhetsarbete?

Medlemserbjudande

Under perioden juni till augusti 2020 erbjuds ni 50% rabatt på våra grundläggande hållbarhetsutbildningar samt fördjupningsutbildningar. Perioden september – december 20% rabatt. För att erhålla rabatten skriv längst ner i anmälningsformuläret, i fältet ”Något att tillägga”: Unionen2020

Kursutbud

Vi erbjuder grundläggande miljö- och hållbarhetsutbildningar samt fördjupningsutbildningar. Se ett urval nedan. För hela utbudet vänligen besök vårt kalendarium genom att klicka här!

♦  Grundläggande miljö- och hållbarhetsutbildning med livscykelperspektivet. Info och anmälan.

♦  Hållbar kemikalieanvändning och Giftfri miljö. Info och anmälan.

♦  Agera och kompensera för en klimatpositiv verksamhet. Info och anmälan. 

♦  Hållbar IT – en överblick! Info och anmälan. 

♦  Maten, Miljön och Hälsan. Info och anmälan. 

♦  Vem säger vad och varför? Info och anmälan. 

Miljödiplom_logoVåra grundläggande miljö- och hållbarhetsutbildningar är godkända enligt Svensk Miljöbas. Många väljer att boka våra fördjupningsutbildningar när det är dags för förnyad och fördjupad kunskap för personalen. Utbildningarna passar även bra vid andra miljöledningssystem som EMAS och ISO14001.

Detta erbjudande är ett samarbete mellan Unionen och Ekocentrum.

Unionens logotype

Last modified: 1 april, 2021