Har du personal i karantän, eller personal som har tid över just nu? Passa på att låta dem utbilda sig i hållbarhet, så utnyttjar ni tiden till något nyttigt samtidigt som personalen utvecklas och får en gemensam kunskapsgrund i hållbarhetsarbetet.

Work-at-homeNu erbjuder vi flera av våra kurser i digital form i realtid! Du går kursen med vår utbildare – i realtid, och kan kommunicera med hen. När du gått igenom kursen får du dokumentation och ett kursintyg.

Några kurser som vi redan nu erbjuder digitalt hittar du här, och fler tillkommer inom kort. För dig som kan tänka dig att komma in till oss, har vi även ett par kurstillfällen fysiskt på plats, och kör då med färre deltagare och särskilda åtgärder för att förhindra smitta.

Grundläggande miljöutbildning körs följande dagar

(klicka vidare på länken för respektive datum!)

15/4 förmiddag

21/4 eftermiddag

22/4 förmiddag – OBS! Detta tillfälle körs fysiskt på plats hos oss!

27/4 förmiddag

13/5  eftermiddag – OBS! Detta tillfälle körs fysiskt på plats hos oss!


Vi genomför även följande fördjupande kurser digitalt livesända:

15/4 Maten, miljön och hälsan

23/4 Hållbar kemikaliehantering och giftfri miljö

29/4 Hållbar fastighetsskötsel

6/5 Maten, miljön och hälsan


För att delta online behöver du följande:

En dator eller laptop med tillförlitlig uppkoppling. En telefon är en bonus men ej ett måste. Utbildaren bjuder även in deltagare att följa en QR-kod för att göra olika övningar osv.

Kursdiplom

Efter genomförd kurs skickar vi ett diplom till din mail!

Kostnad

Ordinariepris: 1.450 kr per person + moms. Boka-snabbt-erbjudanden gäller flera kurser om du bokar senast 14 aprilse mer vid respektive kurs!

Anmälan gör du i formuläret för respektive kurs, där står också senaste anmälningsdag och regler för avanmälan.

Frågor och övrigt

Hör av dig! Vi finns här för att besvara dina frågor. Du kan också maila oss på info@ekocentrum.se. Tel: 031-705 07 40.

Till sist – det är inte bara elände i världen!

Rådande Corona-läget är inget som någon hade önskat sig – men vi kan också se gott som sker tack vare olika åtgärder runt om i världen! Ett exempel är bland annat förbättrad luft- och vattenkvalitet! NASAs satellitbilder över Kina och Italien visar enorm minskning av kvävedioxider i luften, som orsakar stor ohälsa och mängder av dödsfall varje år. Många liv räddas pga. minskade utsläpp av dessa skadliga gaser, vilket är fantastiskt! Hur kan ni som verksamhet till exempel bidra till att hålla nere luft- och vattenföroreningar även på sikt? Häng med på våra utbildningar och få kunskap för livet!

Etiketter: , , Last modified: 19 mars, 2020