Datum:
23 november 2022 kl. 14:00 - 16:00


Hur kan en verksamhet ställa om till en cirkulär affärsmodell? Hur hittar vi mervärden för nuvarande och nya kunder? Hur följer vi upp och arbetar strategiskt? Detta och mer får du med dig i denna fortsättningsutbildning för cirkulära affärer!

Det är en fördel om du går steg 1 som ges den 17 november, som lyfter grunderna i cirkulär ekonomi, men det är inte obligatoriskt. klicka här. 

Innehåll

  • Arbetsmetoder för cirkulär ekonomi 
  • Kundanalys och mervärden 
  • Strategiskt miljö- och hållbartsarbete som en väg framåt 

Utbildningen är en del i ett större koncept. Här finns mer stöd att få. Se mer på projektets hemsida. Cirkulärt företagande – Ekocentrum

Föreläsare

Mikaela Rosander är Ekocentrums verksamhetsledare och utbildare. Mikaela har en bakgrund som agronom och har arbetat med internationella, nationella och regionala projekt för hållbar utveckling. Hon har gedigen erfarenhet av att förmedla kunskap och inspiration till verksamheter för att ge bra förutsättningar för en omställning till en mer hållbar verksamhet. Mikaela har nyligen varit med och arbetat fram en miljöledningsmetod där cirkularitet är en nyckelfaktor och har goda kunskaper om cirkulära affärsmodeller och verktyg som kan ta arbetet till nya nivåer!

Målgrupp

Företagare och branschföreträdare som vill påbörja omställningen till cirkulära affärsmodeller eller för att lära sig mer om cirkulär ekonomi samt andra intressenter inom näringslivet.

Var? 

Utbildningen sker digitalt via Teams. Länk skickas några dagar innan kursen.

Anmälan

Anmälan sker på projektets hemsida Cirkulärt företagande – Ekocentrum 

Hur kan utbildningen vara kostnadsfri?

Utbildningen ingår som en del i ett större projekt som finansieras med medel från Wilhelm Röhss donationsfond. Utbildningen ges endast kostnadsfritt vid detta tillfälle. Värde 995 kr/plats.

Varmt välkommen!

 

 


Relaterade event

  • Inga evenemang i denna kategori
  • Last modified: 10 januari, 2023