Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Nu inviger Ekocentrum den andra omgången av hållbara innovationer med bas i Västra Götaland! Tillsammans med Västra Götalandsregionen vill vi bidra till ett både hållbart och utvecklande arbetsklimat – vårt bidrag är att visa exempel på lösningar. Här samsas nya energilösningar med hälsoappar, cirkulära system med drivmedel, odling med medicin… Nyfiken? Kom och se det själv!

150929_vattendroppe_570pxDen tidigare temautställningen – som även den visade 20 exempel på hållbar innovation – blev en stor framgång hos våra besökare. Både gymnasieelever, anställda inom företag eller organisationer och delegationer från olika länder blev positivt överraskade av att det händer så mycket här i regionen, och uttryckte ofta en stark inspiration att också göra något nytt och hållbart. Läs mer om den tidigare utställningen här…

Vilka ingår i nya utställningen? Det avslöjar vi på tisdag!

Invigning med mingel 1/12

150701_innovationNu är det dags för en ny omgång med 20 hållbara innovationer. Vi inviger temarummet tisdag den 1 december 2015, med ett inledande seminarium där innovatörerna får presentera sig i korta “pitchar”. Vi får även höra SCA Hygiene, Elpanneteknik och vår medfinansiär Västra Götalandsregionen prata om innovation ur olika perspektiv. Personlig inbjudan har gått ut till våra samarbetspartners och utställare. Borde du också fått en inbjudan? Hör av dig till helen.sylvan@ekocentrum.se så ska vi se om vi kan fixa en plats åt dig!

Öppet för alla från 2/12 – fritt inträde

Epishine_teametFrån och med onsdag 2 december 2015 är “nya innovationer för det goda livet” öppet för alla intresserade att komma och ta del av! Temarummet är placerat intill vårt café, så du behöver inte betala inträdesavgift för att se denna utställning. Välkommen du också!

 

Ekocentrums öppettider

VGR_run_png_proj_medfinans_transp

 

 

 

Bilder från invigningen 1/12 20152015-12-01 18.21.20Invigning Innovation 2.0

 

 

2015-12-01 18.45.34

 

 

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 24 november, 2015