– För ett effektivt och framgångsrikt hållbarhetsarbete

Välkommen till Ekocentrums nya nätverk 2.0. I år uppdaterar vi våra nätverksträffar med handlingskraftiga workshops. Vid dessa träffar får du stöd i att skapa en tydlig nulägesbild över var din verksamhet befinner sig, ta del av högaktuella teman/ämnen och användbara verktyg för att växla upp hållbarhetsarbetet. Allt för att skapa goda förutsättningar för ett effektivt och framgångsrikt hållbarhetsarbete – ett arbete som gör skillnad på riktigt!

Under dessa träffar så lär vi av varandra och ser komplexitet, möjligheter och hot. Ni får också möjlighet att arbeta konkret med olika effektiva verktyg inom respektive temaområde.

Vi har dessutom uppdaterat nätverket med ytterligare erbjudanden (!) som du kan läsa om längre ner.

Nätverket är till för alla som arbetar med hållbar utveckling som tex. samordnare, strateger, chefer och många fler.

Mer om grundtanken med Ekocentrums nätverk

Känner du dig ensam i din roll? Är du frustrerad kring att verksamheten inte tar de steg som krävs för en hållbar framtid, men är stolt över vissa lyckade förändringar, koncept? Vad lyckas ni med och vad går sämre? Passa på att knyta kontakt med andra miljöstrateger, hjälpa och peppa dem kring vad ni lyckats med och vad som fallit i stå. Vinnande koncept och förlorade ägg. Det krävs många bäckar små för att fylla en å. – tillsammans är vi starkare.

Teman för våren 2020:

  1. Generationsmålen och Globala målen
  2. Biologisk mångfald och Ekosystemtjänster
  3. Klimatsmart verksamhet

Mer information om respektive workshoptillfälle kommer inom kort.

Martina Persson är er hållbarhetsutbildare, inspiratör och coach! Men vem är hon?

Martina har varit miljö- och hållbarhetsföreläsare i 20 år och utbildat och engagerat allt från stora multinationella företag till medelstora bolag, enskilda firmor och studenter. Martina lyckas göra ett tungt ämne som miljö till positiv kraft framåt! Martina har arbetet som miljöexpert, strateg, utvecklingsledare och föreläsare.

Utvärderingar av Martinas kurser visar alltid på en hög grad av nöjda deltagare! Här är ett axplock från några av Martinas senaste utbildningstillfällen för miljöombud.

”Mycket bra föreläsare Martina Persson. Rolig och lättsam att lyssna på!”

”Bra information om den globala miljön och vår egen arbetsplats miljötänk.”

”Jag blev peppad till förändring! Kände mig mer påläst efteråt och uppmuntrad till förändringar privat (matvaror, sopsortering osv).”

”Jättemycket. inspiration och kunskap. Jag fick ordentligt med ʺkött på benenʺ både privat och i min roll som miljömbud om vad jag kan göra.”

Erbjudanden:

♠  Ta del av våra workshopträffar till självkostnadspris. 1.450 kr +moms per tillfälle. Ordinariepris för icke-medlemmar: 2.900 kr + moms

♠  Erhåll 25% rabatt på samtliga kurser som Ekocentrum arrangerar.

♠  Erhåll rabatt vid bokning av en hållbarhetskonsult. Vid bokning av 10 timmar ges de två första timmarna kostnadsfritt.

Är du intresserad av att bli medlem?

Medlemskostnad: 950 kr + moms per år / per person. Medlemskapet är inte bindande och kan överlåtas till annan inom verksamheten.

Anmäl dig nedan eller kontakta Ekocentrum på 031-705 07 40 eller via info@ekocentrum.se

 

Intresserad av att bli utställare på Ekocentrum?

Välkommen att skicka din förfrågan via formuläret eller ringa oss på 031 - 705 07 48.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Last modified: 31 januari, 2020