Hjärtligt välkommen att ta del av en kostnadsfri vandrande föreläsning i Ekocentrums nya cirkulära miljö- och hållbarhetsutställning i Gamlestadens fabriksområde i Göteborg!

I utställningen lyfter vi fram centrala begrepp som biologisk mångfald, biologiska och tekniska kretslopp, cirkulär ekonomi och hållbarhetsarbete från globalt till lokalt. Dessa teman ramas in av goda exempel från våra utställare som går före och visar vägen till ett mer hållbart samhälle.

Utställningen är byggd tillsammans med EcoFair och tillverkas helt i cirkulära material av återvunnet papper och restprodukter från sockerrörsproduktion samt med inslag av naturmaterial som mossa och trä.

Dag: Tisdagen den 19 oktober

Tid: 17:00 – 18:00

Plats: Ekocentrum, Gamlestadsvägen 2, hus B21 i Göteborg

Anmälan sker senast den 15 oktober till maria.elggren@ekocentrum.se

Kom och låt dig inspireras av nutiden och framtidens lösningar!

Utbildare: Mikaela Rosander. Mikaela är Ekocentrums verksamhetsledare samt miljö- och hållbarhetsutbildare. Hon är utbildad agronom och brinner för att skydda regnskogen och har gjort så sedan 7 års ålder. En drivkraft som har lett henne på uppdrag runt världen för att göra skillnad för vår natur. Hon har bland annat jobbat på SIDA projekt i Asien med uppdraget och minska den kriminella avverkningen av regnskog och besökt regnskogen i Amazonas.

Återigen, varmt välkommen!

Med varma hälsningar,

Mikaela, Pauline och Maria

En del av Hållbarhetsfestivalen i Västra Götaland den 18 – 24 oktober

Vandrande föreläsning i Ekocentrums nya cirkulära miljö- och hållbarhetsutställning (hallbarhetsfestivalen.org)

Last modified: 30 september, 2021