Ekocentrum är en av tre lokala noder för den gröna, liberala tankesmedjan Fores. Under 2017 har i samverkat kring flera events, med syfte att förmedla lokala frågor, tankar, idéer och önskemål till beslutsfattare i Stockholm, t ex nationella politiker.

180117_Fores-Sverige-Helen-Yasemin-AngelaFores har noder även i Malmö och Umeå. Vi är: Helen Sylvan/Ekocentrum i Göteborg, Yasemin Arhan Modéer/Altitude Meetings i Malmö och Angéla Ekman-Nätt/ESAM i Umeå. Nu har vi tre regionala noder träffats och utbytt erfarenheter och idéer om kommande året. Vi ska försöka se till att bra idéer och upplägg sprids mer över landet.

Fores Sverige drivs av Tove Mellgren, en av landets unga hållbarhetstalanger enligt en nyligen presenterad lista i Aktuell Hållbarhet.

Under våren har Fores Väst också fått förstärkning i form av Magnus Andersson, student inom samhällsstudier vid Göteborgs Universitet som gör sin sistaårspraktik och  som kommer att hjälpa till att utveckla noden och även arbeta med aktuella events. Vi hälsar Magnus varmt välkommen!

 

 

Etiketter: Last modified: 29 januari, 2018