Events

Hur ekonomistyr vi hållbar utveckling?

27 maj, 2016
08:30
 till 
10:00

Välkommen till ett seminarium med Anders Källström, tidigare koncernchef i Rederi AB Transatlantisk och VD för Västsvenska handelskammaren samt ekon dr från Handelshögskolan i Göteborg – numera arbetande styrelseordförande i tankesmedjan Sustainable Circle. Anders är aktuell med boken Hållbarhetsräkning – modellen som bevarar framtiden.

160524_A_KjellströmDet är dags för företag att göra en hållbarhetsräkning enligt FN:s definition av hållbarhet! Sustainbility Circle är en tankesmedja som utvecklar och kommunicerar kunskaper om industriell hållbarhet.Kvartalskapitalism är inget VD:ar har bett om! säger Anders Källström..

 

Filmad version av hela seminariet hittar du här!

 

hållbarhetsräkning_bok_omslagBoken Hållbarhetsräkning finns att ladda ner här!

Program:

8.30-9.30 Anders Källström om Sustainable Circle och hur man hållbarhetsräknar

9.30-10.00 Workshop:ar för hållbarhetsräkning – hur går vi vidare? Natalja Koniochenkova och Anders Lindberg om Ekocentrums utvecklade rådgivningsmöjligheter för företag.

För vem? Det här seminariet vänder sig framför allt till dig i ledande befattning inom olika typer av företag, även om Sustainable Circle hittills fokuserat mer på underhållsbranschen. Särskilt ekonomi- och finanssektorerna är varmt välkomna att ge sina inspel i det här arbetet!

Pris: Kostnadsfritt

Anmälan: Anmäl dig senast den 23 maj här nedan. Bokad men ej utnyttjad plats faktureras 350 kr ex moms.160524_A_Kjellström