Datum:
21 april 2022 kl. 08:30 - 12:00


För de organisationer som har ett miljöledningssystem så som Svensk miljöbas, ISO14001 etc. och vill utbilda sina medarbetare  – erbjuder vi en grundläggande miljö- och hållbarhetsutbildning med särskilt fokus på cirkulär ekonomi.

Utbildningen lämpar sig för de som redan har kunskap inom miljö- och hållbarhet. För de som är nya i ämnet hänvisar vi till den grundläggande miljö- och hållbarhetsutbildningen på basnivå som du finner i kalendariet under events. 

Ekocentrums grundläggande utbildningar reder ut begrepp och förmedlar ett helhetsperspektiv inom miljö- och hållbarhet. Det unika med Ekocentrums utbildningar är att vi använder goda exempel från vår utställning för att illustrera hur omställningen till ett hållbart samhälle kan gå till och vad du och din verksamhet kan göra för att bidra samt gynnas av detta arbete. Utbildningen omfattar ungefär en halvdag (3,5 timmar).

Nyhet – nu med cirkulär ekonomi!

Vad är cirkulär ekonomi och på vilket sätt kan denna inriktning stärka ditt miljöledningsarbete.

Program

♦  Inledning – Var befinner vi oss och vart är vi på väg?

♦  Cirkulär ekonomi, inklusive grundläggande kunskap om biologiska och tekniska kretslopp.

♦  Goda exempel och hållbara lösningar

♦  Miljöledningssystem som verktyg. Agenda 2030. Med mera.

Utbildningen är livesänd och det finns möjlighet att ställa frågor och att kommunicera med utbildaren.

I mitten av utbildningen ingår en längre paus för till exempel bensträckare och egen fikamöjlighet.

Kursinformation

Utbildare: Mikaela Rosander, verksamhetsledare och utbildare

Kursdiplom: Efter genomförd kurs får du ett kursdiplom/intyg skickat till din mail.

Kostnad/investering: 1.450 kr per person + moms. Rabatt! Boka 5 deltagare eller fler och få 10% rabatt – gäller vid samtidig bokning och att alla kan faktureras i samma faktura.

Anmäl dig/er senast 7 dagar innan kursdatumet. Vid avbokning senare än 7 dagar före kursdatum debiteras 50% av kursavgiften. Om avbokning sker senare än 2 dagar före utbildning debiteras 100% av avgiften.

Info gällande digital anslutning till kursen: 
Du behöver en dator eller laptop med tillförlitlig uppkoppling med mikrofon och webbkamera. Ca en vecka innan kurstillfället skickar vi en kallelse med en Teams-länk, för uppkoppling.

Frågor och övrigt: 
Har du frågor – ring oss på 031-705 07 40! Det går naturligtvis också bra att maila oss på info@ekocentrum.se. Vi jobbar både på plats och hemifrån, välkommen att kontakta oss!


Relaterade event

  • Inga evenemang i denna kategori
  • Last modified: 1 april, 2022