Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Hållbarhet och värdskap – hur hänger de ihop? Hur kan vi möta varandra och våra medmänniskor på ett värdskapligt sätt för att få en djupare insikt kring hållbarhetsarbetet?

värdskap hållbar framtid

Välkommen på en värdskapsfrukost där vi pratar om bemötande och värdskap för att vidga våra tankar kring arbetet med hållbar utveckling.

Innehåll
Detta frukostseminarium består av ett inspirationsföredrag följt av ett gemensamt samtal och frågestund. Under seminariet får vi en introduktion till vad värdskap är, kopplat till professionellt bemötande.

Helena ger en översiktlig modell för en hållbar värdskapare och vi ser hur man kan ta avstamp utifrån värdskapsfilosofin för att fördjupa sitt hållbarhetsarbete. Vi tittar också på exempel på gott värdskap ur ett hållbarhetsperspektiv.

Frukostseminarium bestående av föredrag 40 minuter varvat med frågor att samtala kring. Postseminarium ytterligare 20 minuter för den som har tid för påtår.

För vem? Seminariet riktar sig främst till hållbarhets- och HR-ansvariga inom privata och offentliga verksamheter, men övriga intresserade är också välkomna.

Föredragshållare är Helena Jönsson som föreläser och utbildar om värdskap/bemötande och hållbar utveckling.

Helena liggande till artikel

Helena Jönsson är en uppskattad och engagerande talare som inspirerar med tankar om hållbart värdskap genom fakta, exempel och värderingsövningar. Helena har över tio års erfarenhet från hållbarhetsvärlden och föreläser och utbildar även för Värdskapet Sverige. Hon har jobbat både inom besöksnäringen och med Stiftelsen Håll Sverige Rent och har varit projektledare och kampanjledare i samarbete med Naturvårdsverket/Miljömålsrådet.

Helena är utbildad inom kommunikation och retorik och ser sig som en länk mellan hållbarhetsvärlden och verksamheter som vill komma vidare i sitt bemötande- och hållbarhetsarbete. Ledorden för hennes utbildningar är delaktighet och motivation.

Program

08.00-08.30 Frukost

08.30-09.10 Seminariedel

09.10-09.30 Postseminarium för den som hinner

Anmälan

Frukostseminariet är kostnadsfritt. Du måste dock anmäla dig – senast den 12 september 2016 – för att få en plats! No-show-avgift: Bokad, ej avbokad och ej utnyttjad plats faktureras 350 kr (+ moms).

VÄRDSKAPET logo m gubbe_LITEN
Medarrangör: Värdskapet Sverige

[id=”2″ title=”true” description=”true”]

 

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 24 augusti, 2016