Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

SÄSONGSAVSLUTNING
Café Planet – Vår tids stora samhällsomdaning med Hans Abrahamsson. Freds- och utvecklingsforskare från Göteborgs Universitet, tidigare gästprofessor i Globala Politiska Studier vid Malmö Högskola.

161130_cafeplanet_hansabrahmassonVår tids stora samhällsomdaning – ett freds och utvecklingsperspektiv på den sociala hållbarhetens utmaningar.

Hans Abrahamsson är en eftertraktad och mycket uppskattad föreläsare som bland annat varit forskningsledare för ett större projekt kring rättvisa och socialt hållbara städer på uppdrag av Göteborgs Stad.

Hans kommer att ge en helhetsbild av vår tid stora samhällsförändring som förändrar allt och kräver att vi tänker nytt, förhåller oss på ett annat sätt och gör annorlunda. Föreläsningen handlar om den sociala hållbarhetens förutsättningar – om vikten av att demokratisera demokratin och möjliggöra ökad delaktighet och medskapande.

Café Planet_logo_ny_2014ekocentrum logga

 

 

Ekologisk fika finns att köpa på plats. Ekocentrums utställning har fri entré onsdagar 17.00 – 20.00.

Café Planet är en mötesplats för dig som vill samtala om miljö- och hållbarhetsfrågor med andra! Onsdagskvällar under terminerna samlas vi på Ekocentrum i Göteborg för diskussionsträffar, filmvisningar med mera. Ekocentrum har kvällsöppet 17-20 dessa onsdagar. Välkommen!

Café Planet är ett samarbete mellan Studiefrämjandet och Ekocentrum

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 27 september, 2016