Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Klimatkrisen är fortfarande möjlig att lösa! Naturskyddsföreningens generalsekreterare Svante Axelsson ser möjligheterna och vill med sin bok ge oss hopp.

150318_SvanteAxelsson2Svante Axelsson, till vardags generalsekreterare för Naturskyddsföreningen, har upplevt många liknande klimatmöten. Han ställer sig frågan varför det är så svårt för politikerna att enas om åtgärder när det finns så många bra lösningar att ta till. 

Tillsammans med Naturskyddsföreningen i Göteborg ordnar vi nu en kväll i hoppets och framtidstrons tecken. Räkna inte med att somna till i stolen – här levereras budskapen i rask takt. Det görs redan så mycket bra – så varför inte göra ännu mer? Hör VAD när Svante besöker oss!

150318_Vår tid är nu_bokomslagBoken Vår tid är nu kommer att säljas i samband med föredraget till signeringspris!

OBS! Denna kväll sker föredraget i salen VasaA, 50 meter från Ekocentrums entré, ingång i glashuset på Vera Sandbergs Allé!

Referat från föreläsningen (pdf): Vår tid är nu

 

 

 

150318_Naturskyddsföreningen_Klimatgruppen_logoKvällen är ett samarbete med Naturskyddsföreningen.

 

Onsdagskvällar på Ekocentrum genomförs under höst- och vårterminerna i samarbete med olika aktörer, alltid i syfte att öka kunskapen om hållbar utveckling. Öppet fram till kl 20.00 för alla intresserade, med fritt inträde både till föreläsningar och utställning! Passa gärna på att ta en fika i vårt ekoreko-kafé när du är här – välkommen!

sfr-logo_litenOnsdagskvällar på Ekocentrum är ett kontinuerligt samarbete med Studiefrämjandet Göteborg – Mölndal.

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 12 januari, 2015