Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier: ,

Klimatkrisen är fortfarande möjlig att lösa! Naturskyddsföreningens generalsekreterare Svante Axelsson ser möjligheterna och vill med sin bok ge oss hopp. Den här eftermiddagen träffar du även några andra som vill gå från ord & tanke – till handling. Nu. Nyfiken? Kom till oss den 18/3 på eftermiddagen!

150318_SvanteAxelssonSvante Axelsson, till vardags generalsekreterare för Naturskyddsföreningen, har upplevt många liknande klimatmöten. Han ställer sig frågan varför det är så svårt för politikerna att enas om åtgärder när det finns så många bra lösningar att ta till.

Den här dagen har du möjlighet att träffa Svante i ett lite intimare möte – både för att höra honom leverera sina hoppfulla budskap – och även diskutera vad som ska göras! Svante är en mycket uppskattad föredragshållare både hos miljörörelsen, bland politiker och i näringslivet.

Du får även träffa personerna bakom Climate Crowd – ett projekt som utvecklar ett nytt slags verktyg för att möte klimatutmaningen, Omställningsfonden!

Du träffar även projektet Trine, som har skapat en crowdfunding-plattform för investeringar i solenergi. Bybor i utvecklingsområden får ren energi till en lägre kostnad. Och du får ränta på insatt kapital!

Program

14.30 Start

14.35 Climate Crowd

14.55 Trine

15.05 Fika

15.30 Svante Axelsson: Vår tid är nu!

(Bensträckare)

16.45 ca: Frågor och diskussion samt boksignering

17.00 Eftermiddagen avslutas

Anmälan och kostnad

150318_Vår tid är nu_bokomslagSom medlem i Ekocentrums nätverk betalar du endast 349 kr för träffen! Inte medlem? Då är du också välkommen, och betalar 495 kr för denna eftermiddag. Alla priser anges exklusive moms. Vi fakturerar deltagaravgifter i förskott.

Boken Vår tid är nu (Ordfront Förlag) ingår i deltagaravgiften denna eftermiddag! Även en ekoreko fika ingår i avgiften.

Anmäl dig senast den 11 mars till träffen. Anmälan är bindande, men platsen får gärna överlåtas till annan person.

 

Välkommen till en upplyftande träff som ger framtidshopp!

[id=”2″ name=”Anmäl dig nu”]

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 19 januari, 2015