Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

De flesta är idag överens om ATT vi måste komma tillrätta med klimatet och övriga hållbarhetsproblem. Frågan är bara HUR! I vår utställning fokuserar vi på lösningar och goda exempel på just hur olika verksamheter tar sig an problemen – och löser dem! Sammantaget blir det en helhet som ger optimism och framtidshopp. Och motivation att göra ännu mer.

AA_VF_kretslopp_utställning_skuren-avlångDen här onsdagskvällen bjuder vi på en “vandrande föreläsning” –  du guidas av Annika Andersson, som utbildat många grupper i miljö och hållbarhet. Du får många goda exempel på hållbar utveckling i den ordinarie utställningen – och även en presentation av vår nya innovationsutställning ”Innovationer för det goda livet 2.0” där vi presenterar tjugo innovationer som alla har sin bas i Västra Götalandsregionen och som tar upp energi, transporter, medicin, hälsa, livsmedel mm.

sfr-logo_litenOnsdagskvällar på Ekocentrum genomförs under höst- och vårterminerna i samarbete med olika aktörer, alltid i syfte att öka kunskapen om hållbar utveckling. Öppet fram till kl 20.00 för alla intresserade, med fritt inträde både till föreläsningar och utställning! Passa gärna på att ta en fika i vårt ekoreko-kafé när du är här – välkommen! Onsdagskvällar på Ekocentrum är ett kontinuerligt samarbete med Studiefrämjandet Göteborg – Mölndal.

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 14 september, 2016