Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Sedan flera år är Sotenäs kommun drivande bakom den lokala samverkan som av forskare ofta kallas Industriell Symbios.

Skiss_symbios_SotenäsGenom nära samverkan med befintligt näringsliv och entreprenörer utvecklas den lokala industrin, arbetsmarknaden och ekonomin. När många talar om behovet av en bred samverkan lyckas Sotenäs förverkliga idéerna. En milstolpe var invigningen av Symbioscentret i december 2015.

160816_Sotenäs_foto_lokaler Leif Andréasson, en av arkitekterna och eldsjälarna bakom satsningen, berättar ikväll om hur processen sett ut, vilka nyckelfaktorerna är för framgång och hur fortsättningen ser ut.

Introduktion av Christer Owe.

För medlemmar i IfM: Anmälan senast den 3 oktober till Bengt Yngve (bengt.yngve@bredband.net)!

Referat från föreläsningen: Sotenäs symbioscenter

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Anmälan innebär tyvärr inte platsreservation, men vi vill gärna ha en anmälan för att om möjligt matcha behovet med rätt lokal.

Kvällen är ett arrangemang av Ingenjörer för Miljön och Ekocentrum.

 

sfr-logo_litenOnsdagskvällar på Ekocentrum genomförs under höst- och vårterminerna i samarbete med olika aktörer, alltid i syfte att öka kunskapen om hållbar utveckling. Öppet fram till kl 20.00 för alla intresserade, med fritt inträde både till föreläsningar och utställning! Passa gärna på att ta en fika i vårt ekoreko-kafé när du är här – välkommen! Onsdagskvällar på Ekocentrum är ett kontinuerligt samarbete med Studiefrämjandet Göteborg – Mölndal.

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 12 augusti, 2016