Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Amazonas skövlas, klimatet förändras och svälten ökar. Vår ökande köttkonsumtion utgör en av de största orsakerna till dessa allvarliga problem. Det är helt nödvändigt att vi radikalt minskar vår köttkonsumtion för att kunna komma tillrätta med dessa och många andra allvarliga miljö- och människorättsutmaningar.

Per-Anders Jande och Annika Ekvall ger en introduktion till ämnet och leder diskussioner om hur vi kan arbeta för minskad köttkonsumtion.

Ett arrangemang i samarbete med Svensk mat- och miljöinformation och Miljöförbundet Jordens Vänner.

Fritt inträde! Ingen föranmälan krävs. Begränsat antal platser.

Referat från föredraget 100217

Våra onsdagsföreläsningar genomförs i samverkan med Studiefrämjandet Göteborg.

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 23 november, 2012