Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Aktivism inifrån ett kollektiv – hur kan en engagera sig? Kom och ta del av ungas engagemang för en rättvisare värld!

170426_Billstromska2” – Vi går kursen de ungas rätt på Billströmska folkhögskola. Vi läser spanska och globala rättvisefrågor, med fokus på Latinamerika. I kursen ingår en två månader lång fältstudieresa till Bolivia.”

I Bolivia har vi under en månad praktiserat på organisationerna La Casa de Los Ningunos och Ecotambo, som båda jobbar med mat och miljöfrågor i La Paz och El Alto. Under praktiken har vi gjort ett fördjupningsarbete kring medveten mat och livsfilosofier, vilket är vad vi kommer presentera. Vi kommer även berätta om bolivia och vår upplevelse där.

 

170426_Billstromska_eleverVill ni läsa mer finns vår blogg med inlägg från vår resa. På Billströmska folkhögskolans hemsida finns också med mer information om kursen.

En länk till bloggen: https://dur4000m.wordpress.com/

Ett väldigt intressant inslag från Kobra om Bolivia och ursprungsbefolkningen!


FRITT INTRÄDE! Du behöver inte föranmäla dig till våra onsdagskvällar, men kom i tid – välkommen!

sfr-logo_litenOnsdagskvällar på Ekocentrum genomförs under höst- och vårterminerna i samarbete med olika aktörer, alltid i syfte att öka kunskapen om hållbar utveckling. Öppet fram till kl 20.00 för alla intresserade, med fritt inträde både till föreläsningar och utställning! Passa gärna på att ta en fika i vårt ekoreko-kafé när du är här – välkommen! Onsdagskvällar på Ekocentrum är ett kontinuerligt samarbete med Studiefrämjandet Göteborg – Mölndal.

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 27 mars, 2017