Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Träffa Maja Rosén och Samuel Plumppu från Vi håller oss på jorden!

 

De driver kampanjen Flygfritt 2020 som går ut på att man lovar att ta ett flygfritt år nästa år- förutsatt att 100 000 svenskar visar att de är villiga att göra samma sak. På så vis kan vi ta ett gemensamt ansvar för att minska vårt flygresande och samtidigt visa våra politiker – och inte minst varandra – att vi är många som är beredda att förändra vår livsstil för klimatets skull. Kampanjen kommer under året att drivas både i Sverige och i flera andra länder.

190220_Flygfritt-Maja-Samuel

“Vi kommer att prata om vad det är som gör att så många fortsätter att flyga trots att vi befinner oss i en akut klimatkris, om varför en av de viktigaste sakerna man som enskild individ kan för klimatet göra är att avstå från att flyga, och om vikten av att våga prata om klimatet med andra. Vi kommer också att berätta om hur man kan engagera sig i vår kampanj. Vår förhoppning är att så många som möjligt vill vara med och se till att vi når målet på 100 000 anmälda till Flygfritt 2020.”

 

Föreläsningen är gratis och alla intresserade är välkomna! Du behöver inte föranmäla dig, först till kvarn gäller.

Fika finns att köpa i Ekocentrums café. Utställningen med goda exempel på hållbara lösningar är öppen till 20.00 denna kväll.

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 7 november, 2018