Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier: ,

Klimatmöte i Bonn – vad ger det, hur påverkar det mig?

170817_livboj_hope_greenpeaceTvå år efter den stora överenskommelsen i Paris är det dags för FN-klimatmöte i Bonn. Hur långt har vi kommit sedan Paris – vad är framstegen, motgångarna och kompromisserna? Vad ska åstadkommas denna gång? Vad innebär USA:s avhopp och EU:s interna problem? Vad innebär det att Fiji formellt är ordförandeland, men att mötet sker i Bonn? Vilken är Sveriges roll i förhandlingarna och hur påverkas svenskt näringsliv och svenska medborgare av förhandlingarna?

170818_Mattias-Goldmann2Ta chansen att höra på och resonera med Mattias Goldmann, vd för tankesmedjan Fores och utsedd till Mäktigast i Hållbarhetssverige 2016, innan han kliver på färjan till Danmark för vidare färd mot Bonn!

Tips: Tidigare under dagen, 10.30 – 12.30 kan du höra Mattias & Jakob Lagercrantz (2030-sekretariatet) på Transport & Logistikmässan på Svenska Mässan i Göteborg, på temat Bilen, Bränslet & Beteendet – nu blir det konkret! Mer om Logistik & Transport 2017.

Vi startar det här seminariet kl 13.30. Efter programdelen (kl 15.00) måste Mattias ta sig till Stenafärjan för att ta sig vidare mot Bonn. Men du är välkommen att stanna kvar och diskutera/mingla med lite fika i vårt café!

Varmt välkommen!

 

Eventet är kostnadsfritt, men du måste anmäla dig för att säkra din plats. Först till kvarn… Anmäld men ej utnyttjad plats debiteras en no-show-avgift på SEK 300.

Sedan hösten 2016 samarbetar tankesmedjan Fores och Ekocentrum kring olika hållbarhetsevent i Västsverige. Det här är ett sätt att sätta vår region på rikskartan, med hållbarhetsfrågorna i fokus. Välkommen att både delta i våra events och ge oss dina tankar kring vilka frågor vi bör lyfta! Hör av dig till helen.sylvan@ekocentrum.se eller tove.mellgren@fores.se. Välkommen!

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 17 augusti, 2017