Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Hållbarhet är ordet på allas läppar idag och vi kommer allt mer till insikt om att våra aktiviteter måste vara hållbara i alla avseenden (ekologiskt, socialt och ekonomiskt) för att långsiktigt trygga en dräglig tillvaro för mänskligheten på vår jord.

Många av oss tycker dock fortfarande att hållbarhetstänkandet står i något slags motsats till lönsamhetstänkandet. Att så inte är fallet, utan att lönsamhet och hållbarhet är förenliga och rent av befordrar varandra kommer vi att få kunskap om i detta seminarium, arrangerat av Johanneberg Science Park, Chalmers Industriteknik och Ekocentrum.

Program

09.00 Introduktion, välkommen

09.15 Hållbarhetsarbete som leder till lönsamhet, Anders Lund

10.00 Kaffe & smörgås

10.30 Vandrande föreläsning i Ekocentrums unika utställning med en mängd goda exempel vad gäller energi, transporter, byggande, inköp mm.

Anders_Lund

Anders_Lund

Anders Lund har under sina 18 år på Ekocentrum kommit i kontakt med en mängd företag som genom sitt hållbarhetsarbete sänkt sina kostnader och höjt sin lönsamhet. Anders kan på ett inspirerande sätt berätta om en mängd spännande lösningar.

Ekocentrum erbjuder några av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade oberoende miljö- och CSR-utbildningar. Vi erbjuder ett unikt koncept, där våra utbildare använder den stora, permanenta utställningen med lösningar som pedagogisk arena. Härigenom skapar vi en gemensam plattform av kunskap och motivation hos hundratals verksamheter, avdelningar och organisationer varje år. I utställningen visar ett hundratal verksamheter upp sina goda exempel för ett hållbart samhälle.

Seminariet är kostnadsfritt och vänder sig till små och medelstora företag, vi förbehåller oss dock rätten att fakturera uteblivet deltagande med 295 kr.

Anmäl dig senast 17 januari!

Varmt välkommen!

cit_tva_rader_350px

cit_tva_rader_350px

JSP_logo

JSP_logo

Arrangörer: Ekocentrum, Chalmers Industriteknik och Johanneberg Science Park.

[id=”2″ name=”Anmäl dig nu”]

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 7 januari, 2014