Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Jobbar du med hållbarhetsfrågor men ser ett ljummet intresse bland dina kollegor? Ser företagsledningen hållbarhet bara som ett måste, som ska bockas av?

inger-lena-bennmanInger-Lena Bennman, kommunikationsrådgivare med mångårig erfarenhet som kommunikationschef och medlem i ledningsgruppen i både privata och kommunala bolag, förklarar hur hon som kommunikatör ser på hållbarhetsfrågor.

Hon berättar hur hon drog igång hållbarhetsredovisningen hos sin senaste arbetsgivare utan att kunna något om hållbarhet. Och varför hon tycker att hållbarhetssamordnare och kommunikatörer bör jobba så nära varandra.

Det här frukostseminariet är kostnadsfritt. Du måste dock anmäla dig senast den 17 november för att säkra din plats. Begränsat antal platser – först till kvarn…

Vi tillämpar no-show-avgift, om du inte dyker upp trots anmälan så fakturerar vi 350 kr ex moms. Självklart får du överlämna din plats till en annan person om du får förhinder.

Varmt välkommen!

Program:

08.00 – 08.30 Frukosten serveras i caféet

08.30 – 09.30 Föreläsning med Inger-Lena i vårt konferensrum

[id=”2″ title=”true” description=”true”]

Inger-Lena berättar lite mer om sig själv:

Jag har över 30 års erfarenhet av kommunikationsarbete i olika typer av bolag och branscher. Jag har verkat i allt från egen konsultverksamhet, via små handelsföretag, till stora börsbolag och har också gedigen erfarenhet från politiskt styrda, kommunala företag  – sedan 2002 i ledande positioner. Men senaste heltidsanställning var som kommunikationschef i det allmännyttiga Bostadsbolaget i Göteborg i över åtta år.  Det har omfattat både marknads- och kommunikationsfrågor, med tyngdpunkten på kommunikation och verksamhetsutveckling.

Jag har arbetat med allt från ledarstöd till utveckling av intranät och webbsidor, projektlett medarbetarstyrda verksamhetsutvecklingsprojekt, jobbat med employer branding, initierat och genomför hållbarhetsredovisning enligt GRI, skrivit årsredovisningar, arbetat med PR och mediakontakter och genomfört utbildningar.

Kundreferenser: 

Inger-Lena har fått mycket positiv återkoppling på sina undervisningsuppdrag: “Inger-Lena är en mycket kunnig och inspirerande föreläsare! Med lång erfarenhet av kommunikationsyrket jobbar hon med målande exempel och praktiska tips på hur man lyckas med kommunikationen. Inger-Lena och jag har samarbetat kring Hållbarhetssamordnaren, en 2-årig YH-utbildning som vi på Effort driver tillsammans med Yrkeshögskolan i Mölnlycke.” säger Martin Jansmyr på Effort Consulting.

Inger-Lena är en otroligt duktig och uppskattad lärare. För mina två klasser har hon undervisat i kommunikation och återkopplingen från klassen är att hon är lyhörd, pedagogisk samt att hon kan sitt ämne.” Tina Herdin på Nordic Business Institute.

Mer information finns på bennman.com eller här!

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 7 oktober, 2016