Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier: ,

Flertalet förskolor och kommuner har påbörjat arbetet att fasa ut skadliga kemikalier i barnens förskolemiljö. Vill ni också vara en av dessa, men vet inte hur ni kommer igång? Då kan denna kurs vara rätt för er.

giftfri förskola hösten 2015I kursen lär ni er mer om kemikaliers påverkan på hälsa och miljö samt vilka gifter som kan finnas i er förskola. För att göra kursen konkret och praktisk får ni prova på att sortera bland saker som är vanligt förekommande. Syftet med kursen är att ge kunskap och inspiration för att ni på ett engagerat och glädjefullt sätt ska kunna anta uppgiften och utmaningen att minska mängden skadliga kemikalier på er förskola.

Kostnad: 1.500 kr exkl. moms per person. Ekologisk fika, intyg och dokumentation ingår.

För att läsa mer (pdf): Grundkurs-i-giftfri-förskola-HT-2015.pdf

Referens från Montessorivillorna i Lerum som gick kursen i mars 2015

”En mycket inspirerande föreläsning där vi fick teori, praktiskt arbete och möjligheter att fråga och diskutera. Lena var så kunnig och inspirerade oss alla, diskussionerna har gått varma efter den här kvällen. En mycket bra start på ett väldigt viktigt arbete för oss som arbetar med små barn. Sällan som all personal blir så inspirerad efter en föreläsning som denna.”

Christina Bech, förskolechef på Montessorivillorna i Lerum 

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 8 maj, 2015