Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Biogas Väst bjuder in till frukostseminarium. Den här gången med fokus på tung transport och utbyggnad av infrastruktur för flytande biogas i regionen. Vi får också senaste nytt gällande de 200 miljoner kronor som regeringen nyligen utlyste för ett innovationskluster för flytande biogas.

180612_Biogas-väst-Illustration1000x288

Program:

07.30    Frukostfika och mingel.

08.00    Ellenor Grundfeldt, sakkunnig inom ekonomiska styrmedel på Energigas Sverige, inleder med att dela med sig av det senaste om de 200 miljonerna som regeringen nyligen utannonserat till ett innovationskluster för flytande biogas.

08.25    Tomas Thuresson, projektledare för Volvos LNG-lastbil i Europa, berättar om hur Volvos nya gasdrivna lastbil tagits emot på marknaden och hur framtidsprognoserna ser ut.

08.40    För att de tunga transporterna ska kunna ta steget från fossilt till förnybart krävs förstås också en infrastruktur. Mikael Antonsson, försäljningschef Tunga Fordon på Gasum, samt Danny Wong från Fordonsgas berättar om sina företags respektive satsningar i regionen och hur de ser på den framtida marknaden.

09.10    Sammanfattning och öppen diskussion om hur vi i VG-regionen ska agera för att de 200 miljonerna som regeringen avsatt till ett innovationskluster för flytande biogas ska hamna hos oss i Västra Götalandsregionen.

09.30    Avslutning med möjlighet till fortsatt mingel.

Varmt välkomna önskar Biogas Väst!

Du måste anmäla dig till detta event – det gör du via länken på Biogas Västs hemsida här!

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 11 juni, 2018