Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Cirkulär ekonomi är ett positivt och lösningsfokuserat angreppssätt på miljöproblematiken där affärsnytta går hand i hand med resurseffektivitet.

Cirkuär_ekonomiVarför har vi människor problem med avfall och utsläpp när myrorna klarar sig bra i sina samhällen? Våra företag har affärsmodeller som går ut på att ständigt öka försäljningen och idag utvecklas och tillverkas produkter som om jordens resurser var oändliga. Vad kan ditt företag göra för att möta jordens begränsningar och samtidigt göra bra affärer?

Genom uppdaterade materialflöden och innovativa affärsmodeller kan vi skapa en långsiktig lösning som fungerar lika bra som systemen i naturen. Samtidigt skapas stärkta relationer mellan alla aktörer i värdekedjan och samhället.

Tobias Jansson, skribent och föreläsare, CircularEconomy.se, presenterar vad cirkulär ekonomi är och visar inspirerande exempel. Johanna Lindblad, verksamhetsutvecklare, presenterar vad företag kan göra för att röra sig i rätt riktning.

Den här frukosten är en kort introduktion i ämnet. Vill du lära dig mer om Cirkulär Ekonomi, vill vi rekommendera halvdagskursen som hålls på Ekocentrum den 22 oktober 2013. Läs mer här…

Program 24 september:

Frukosten står framdukad från kl 08.00

Seminariedelen startar kl 08.30 och pågår till 09.30

Frukostseminariet är kostnadsfritt. Anmälan är dock bindande – om du anmäler dig och inte dyker upp kommer vi att fakturera en avgift på 300 kr. Du kan överlåta din plats till annan deltagare!

Anmäl dig via formuläret nedan senast den 17 september!

[id=”2″ name=”Anmäl dig nu”]

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 28 maj, 2013