Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Allt fler konsumenter efterfrågar mat från den egna regionen, ekologisk mat och mat där det tydligt framgår var den producerats och hur. Vi ser samtidigt konturerna av det nya ”Matlandet Sverige” bli allt tydligare och detta sammanfaller helt med denna efterfrågan.

Matens värdePå Ekocentrum ser vi också ett närmare samarbete mellan handel och producenter som en viktig faktor för den tillväxt som väntar runt hörnet för den som agerar rätt. Detta gäller både butik och producent. Vi ser butiken som ett ”växthus” för den producent som vill växa med argument som kvalitet, miljöanpassning och regional identitet.

Vi bjuder på en lätt ekologisk frukost och berättar mer om vårt program för hösten på temat Matens värde:

– ”Vilse i pannkakan” – en orientering om märkningar, marknad och trender.

– ”Växthuset” – hur handel och producenter bygger tillväxt och lönsamhet tillsammans.

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 23 november, 2012