Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Framtiden är en formel-1 bil utan förare. Vi måste vara föraren. Arbetet med hållbar utveckling i skolan har aldrig varit viktigare. Du som rektor har den befriande möjligheten att ge yngre generationer ett viktigt, och kanske rent av avgörande, bidrag.

Unga människor behöver kunskap om hur världen ser ut och vilka krafter som driver utvecklingen, men kanske främst en vilja och tro på att saker och ting faktiskt går att förändra. Med teater, musik och interaktiva former använder Naturskyddsföreningens inspirerande och annorlunda fortbildning lärarnas egna idéer och tankar till att skapa verktyg för ökad handlingskompetens hos eleverna.

Lärarna kommer även att få ta del av intressanta diskussioner som är direkt kopplade till läro- och kursplaner, fördjupa sig inom miljökommunikation, samt bli guidade och inspirerade i Sveriges största miljöutställning! Allt detta på Ekocentrum; mötesplatsen för hållbar utveckling. Resan framför oss är oviss, och vår önskan är att du som rektor tar ratten och visar vägen för dina lärare. Som medverkande kommer du därför att få en förhandsvisning av de konkreta verktyg som vi ger lärarna för att på ett givande sätt arbeta med ungas deltagande i vårt samhälles utveckling.

Vill du vara passagerare, eller föraren?

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 28 november, 2012