Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

För åttonde året i rad försöker vi få så många som möjligt att fika Fairtrade-märkt på en och samma dag och 2015 samlade Fairtrade Challenge över hela 630 000 fikadeltagare runt om i Sverige. Arrangera en egen Fairtrade-fika och utmana fler att göra samma sak. Vi fair trade-fikar på Ekocentrum också, så klart!

161020_fairtrade_helasverigefikarFör ju fler vi blir som fikar Fairtrade-märkt den 20 oktober, desto större skillnad gör vi för de människor som odlar och producerar våra varor. Det är enkelt att vara med!

Allt du behöver göra är att fika med minst en Fairtrade-märkt produkt någon gång den 20 oktober. Delta i någon av alla fikapauser som anordnas runtom i landet eller ordna en egen fika hemma, på jobbet, i skolan, med föreningen eller var du vill.

Registrera din fika redan i dag här. Där hittar du även tips, recept och massa material!

Facebookevent

Gå gärna med i vårt Facebookevent och bjud in dina vänner.
161020_fairtradechallenge_fikaTävla med din fikabild! Det finns många vinnare i Fairtrade Challenge. Odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom är förstås de största vinnarna, men du kan också vara med och tävla om en korg full med schyssta produkter genom att dela med dig av din fikabild.

Du kan delta i bildtävlingen på två sätt:

1. Ladda upp en bild i sociala medier märkt med #fairtradechallenge (för att bilden ska synas för oss måste din profil vara öppen)

eller

2. Logga in på http://fairtradechallenge.se/mina-sidor/ och ladda upp en bild på fikapausen där.

Söndagen den 30 oktober är sista dag för att ladda upp en bild. Fem finalister utses och användarna på vår hemsida beslutar om vem som vinner. Finalisterna och vinnaren tillkännages på www.fairtrade.se första veckan i november och kommer även att underrättas personligen.

Hela Sverige fikar, fikar du?

 

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 19 oktober, 2016