Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Vilken klimatpåverkan har jag egentligen och hur kan jag få hjälp att minska det? Och hur kan företaget engagera sina anställda i arbetet att minska klimatpåverkan? Dessa frågor har sysselsatt ClimateSaver sedan 2015. Nu kommer de att presentera sin lösning.

ClimateSaver_phoneClimatesaver presenterar sin tjänst som hjälper företag och kommuner att engagera sina medarbetare för att skapa uthållig förändring och bidra till klimatmålet. Den bygger på en webapp som hjälper medarbetarna att förstå sin påverkan, sätta mål och ge motivation att genomföra dem. Man tävlar i små grupper samtidigt som man skapar en mätbar skillnad tillsammans.

Resultatet blir engagerade och motiverade anställda, ett starkare varumärke och en attraktiv arbetsplats för framtida medarbetare, s.k. Millennials.

Kom till vår frukostföreläsning och lyssna på grundaren Håkan Swan och marknadschefen Anders Johansson som berättar hur ClimateSaver fungerar och hur de kan hjälpa er.

Du är inbjuden! Eventet är kostnadsfritt, men vi vill gärna att du anmäler dig då vi bjuder på fika.

Program:

08.00 – 08.30 Fika i Ekocentrums café

08.30 – 09.30 Presentation av ClimateSavers tjänst

Anmäl dig här nedan senast den 16 maj – välkommen!

ClimateSaver tackar för stöd från Chalmers Ventures, Almi, Vinnova och Klimatklivet.

Fotnot: ClimateSaver var en av de hållbara innovationer Ekocentrum visade i temautställningen “Innovationer för det goda livet” 2016-2017.

 

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 30 april, 2018