Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Seminarium och nätverksträff #28

Välkommen till en träff om hållbart välbefinnande. Fredrik Warberg och Jörgen Larsson har skrivit boken “Rik på riktigt” och de ger sin bild av hur vi kan kombinera ett värdefullt vardagsliv med en hållbar samhällsutveckling.

Fredrik_Jörgen_GrayDu får också tid för reflektion, samtal och diskussioner om hur vi kan närma oss det hållbara välbefinnandet. I deltagaravgiften ingår lunch och fika!

Jörgen Larsson är civilekonom, forskare och författare med inriktning på de samhällsstrukturer som ligger bakom tidspressen i dagens samhälle. Han har även i flera år arbetat som managementkonsult med implementering av miljöstrategier i större företag, och som utbildare i näringslivet. Jörgen föreläser om balans i livet, om tidsrikedom och om ekologisk hållbarhet.

Fredrik Warberg är inte bara utbildare på Ekocentrum! Han arbetar sedan 2000 i Tidsverkstaden med föredrag, ledning av temadagar, verkstäder och andra utvecklingsaktiviteter, skriverier, samt design och genomförande av projekt och konferenser. Obändigt engagerad i att uppmuntra människor till att använda sitt handlingsutrymme för att förbättra vardagen för sig själv, sin nära och fjärran omgivning.

Så här säger författarna om boken Rik på riktigt: ”Vi vill inspirera dig att tänka på dig själv och din vardag, men det här är ingen handbok i egoism. Det är snarare en reflektionsbok med syfte att stimulera medvetna val som leder till hög livskvalitet för dig och som samtidigt ger utrymme för andra människors möjligheter till detsamma – kanske kan vi kalla det för solidarisk individualism.

Läs mer…

Anmäl dig här nedan! Du som är medlem i Ekocentrums nätverk – notera det i Meddelanderutan så får du det lägre priset!

Kostnad för medlemmar i Ekocentrums nätverk: 500 kr ex moms, inkl lunch och fika.

Kostnad för övriga: 795 kr ex moms, inkl lunch och fika.

Välkomna!

[id=”2″ name=”Anmäl dig nu”]

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 19 mars, 2013