Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Välkommen att delta i en öppen heldagskurs i LCA med mjukvaran SimaPro 8.5! Kursledare är Marcus Wendin, VD på Miljögiraff, som har lång och gedigen erfarenhet av både LCA som metod samt Simapro som mjukvara. I kursavgiften ingår en testperiod – fyra veckor – av programmet!

LCA bildFör vem?

Kursen riktar sig till dig som vill testa på eller som precis har börjat arbeta med SimaPro. Kursen kräver viss förkunskap om LCA. En grundläggande kurs i LCA kommer hållas 23 januari 2018 och rekommenderas som första steg om du inte har någon tidigare LCA-vana.

Mål med utbildningen?

Få grundläggande kompetens i att göra enklare LCA-analyser med hjälp av programvaran Simapro.

171121_SimaPro_Marcus-WendinMarcus Wendin är VD för konsultföretaget Miljögiraff och en av Sveriges främsta experter på livscykelanalyser. Marcus har en MSc i Miljömanagement baserad på kemiIngenjör. Sedan han började sin karriär 1998 som intern LCA-expert på Volvo har Life Cycle Asseyssment, LCA, varit i fokus alla hans uppdrag. Bland uppdragsgivarna som han har hjälpt med livscykelanalyser finns bland andra Alfa Laval, Scania, IKEA, H&M, Nudie Jeans, Sollentuna Kommun och Region Jämtland Härjedalen.

171121_SimaPro_loggaOBS! Man behöver inte ha en licens till Simapro, utan till kurstillfället kommer ni få en demolicens som gäller i 4 veckor. En vecka innan kurs skickar vi ut installationsinfo samt temporär användarinfo och lösenord. Det är viktigt att ni installerat mjukvaran innan kursstart. Simapro ger i nuläget inte support på programvara installerat på Mac OS eftersom installationen måste göras med hjälp av ett windows-emuleringsprogram.

Investering och anmälan

Pris: 4.900 kr + moms (4 veckors testtid av programmet ingår!) I priset ingår även lunch och fika på för- och eftermiddagen. Vi fakturerar din plats ca en vecka före kursstart.

Rabatter!

25% rabatt vid giltigt servicekontrakt. Om din organisation redan har en Simaprolicens, meddela oss detta för att få 25% rabatt på kursen!

Medlemmar i Ekocentrums nätverk får som vanligt 25% rabatt på kursavgiften. Ange MEDLEM i kommentarsrutan!


Välkommen att kontakta Helen Sylvan på Ekocentrum, tel 0703-556892 eller maila till helen.sylvan@ekocentrum.se. Anmäl dig senast den 1 september 2018. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person.

[id=”2″ title=”true” description=”true”]

 

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 5 april, 2018