Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Dags för årets släckning! Lördag 25 mars 2017 klockan 20.30-21.30 lokal tid tar världen ställning för planeten under WWF Earth Hour – världens största miljömanifestation. Var med och uppmana makthavarna att ta krafttag för klimatet du också!

170325_earth-hour_illVärlden har nu enats om att hejda den globala uppvärmningen. Den nya klimatavtalet är en historisk överenskommelse för människor, djur och natur. Men det räcker inte med ett avtal – vi måste agera också, och de närmsta åren är helt avgörande för planetens framtid.

170325_earth_hour_gifVi måste lämna olja, gas och kol bakom oss och ställa om till en klimatsmart värld helt baserad på hållbar, förnybar energi. Sverige har alla förutsättningar för att gå i täten som världens första fossilfria land.
Visste du att våra transporter, vår mat, våra byggnader, vårt sparande och vår prylkonsumtions orsakar enorma koldioxidutsläpp? Därför måste Sveriges politiker göra det lätt och lönsamt att leva klimatsmart. Klicka på ikonerna för att få veta hur dessa fem områden påverkar vår planet och vad vi kan göra åt det!

Läs mer...

Tips och inspiration – så kan du delta i Earth Hour!

170325earth-hour-bakelseBaka en Earth Hour-bakelse!

Earth Hour-bakelsen 2016: Leilas Silky Vegan Chocolate Mousse Pie
Årets Earth Hour-bakelse är en klimatsmart njutning med len choklad och krispig nötbotten, framtagen av drottningen av bakverk: Leila Lindholm.

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 30 januari, 2017