Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Nu lanserar WWF årets globala klimatmanifestation – Earth Hour – som inträffar lördag 26 mars klockan 20.30-21.30. Då släcker privatpersoner, organisationer, företag och städer över hela världen ljuset under en timme.

Earth hour 2011WWF hoppas på ett brett stöd från miljoner svenskar som fördjupar sitt klimatengagemang. I Sverige deltar kung Carl XVI Gustaf liksom Earth Hour-ambassadörerna och skådespelarna Robert Gustafsson och Maria Lundqvist, Alexandra Charles, 1,6 miljonerklubben, och artisten Danny Saucedo.
Hittills har 138 städer och kommuner anmält sig, däribland Stockholm, Göteborg och Malmö, liksom 556 företag och 399 skolor. Genom att släcka ljuset en timme skickar vi en signal till världens ledare att det är dags att ta itu med klimatproblemen på allvar. Bland annat utses Sveriges mest klimatsmarta stad på Earth Hour Conference 15 mars i Stockholm.

“Vill att vi pratar med varandra, skrattar med varandra och visar världen att vi bryr oss om vårt hem som är vårt enda hem, Jorden.” Så vill Emilia i Tingsryd ha det på Earth Hour den 26 mars klockan 20.30. Hur vill du ha det? Kanske kan du hitta lite tips och inspiration på Minplanet?
För det är mycket Earth Hour nu hos oss. Recept, tävlingar erbjudanden, intervjuer – det mesta handlar om Världens största klimatmanifestation, på något sätt.
Årets tema för WWFs Earth Hour är “Beyond the hour”. Tanken är att vi ska göra mer gott för miljön än att bara släcka lamporna under en timme, och låta de goda, gröna handlingarna spridas i världen. Läs mer och tävla på www.minplanet.se

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 26 november, 2012