Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier: , ,

För de organisationer som har ett miljöledningssystem och vill utbilda sina medarbetare i grundläggande miljöutbildning – erbjuder vi just nu en kurs med inriktning mot livscykelperspektiv! Kursen lämpar sig för samtliga miljöledningssystem som Svensk miljöbas, ISO14001 med flera.

Tid över? Använd den hållbart!

Mycket i samhället har just nu satts på paus och det är lätt att stå handfallen inför det faktumet. Vi tror att det är väldigt viktigt att investera den tid som idag spenderas i frivillig eller ofrivillig karantän på fortbildning – särskilt inom områden som leder till hållbar utveckling!

Ekocentrums grundläggande miljöutbildningar reder ut begrepp och förmedlar ett helhetsperspektiv inom miljöområdet. Utbildningen omfattar en halvdag (4 timmar) och är lämplig som en första miljöutbildning för verksamheter som arbetar med miljödiplomering, ISO 14001 eller annat miljöledningssystem.

Nyhet – nu med livscykelperspektiv!

Vad är livscykelanalys och varför hänger metoden ihop så bra med förståelsen av planetära gränser samt måluppfyllnad av hållbarhetsmål? Varför har vi som organisation nytta av livscykelperspektiv på vår verksamhets miljöaspekter?

Program

♦  Inledning – Vart är vi på väg?

♦  Livscykelperspektiv

♦  Goda exempel och lösningar

♦  Miljöledningssystem som verktyg. Agenda 2030. Med mera.

Kursinformation

Utbildare: Mikaela Rosander, verksamhetsledare och utbildare

Kursdiplom
Efter genomförd kurs får du ett kursdiplom/intyg skickat till din mail!

Miljödiplom_logoDen här kursen uppfyller krav för miljödiplomerade verksamheter enligt Svensk miljöbas.

 

 

Kostnad/investering: 1.450 kr per person + moms. Rabatt: Boka 5 deltagare eller fler och få 10% rabatt – gäller vid samtidig bokning och att alla kan faktureras i samma faktura.

Anmäl dig/er senast 7 dagar innan kursdatumet! Vid avbokning senare än 7 dagar före kursdatum debiteras 50% av kursavgiften. Om avbokning sker senare än 2 dagar före utbildning debiteras 100% av avgiften.

Info gällande digital anslutning till kursen: 
Du behöver en dator eller laptop med tillförlitlig uppkoppling med mikrofon och webbkamera. Ca en vecka innan kurstillfället skickar vi en kallelse med en Teams-länk, för uppkoppling.

Frågor och övrigt: 
Har du frågor – ring oss på 031-705 07 40! Det går naturligtvis också bra att maila oss på info@ekocentrum.se. Vi jobbar både på plats och hemifrån, välkommen att kontakta oss!

[id=”2″ title=”true” description=”true”]

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 7 november, 2020