Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Miljöteknik är en växande marknad globalt och Sverige har både kompetens och lösningar men olika studier beskriver att det finns en stor outnyttjad potential i kommersialisering och export av svensk miljöteknik.

Connect Green Day

 

 

 

 

 

Det visar till exempel Energimyndighetens rapport Ökad tillväxt inom miljöteknik. För att Sverige ska kunna bli ett framgångsrikt land för internationalisering av svensk miljöteknik krävs därför nya modeller och samarbetsformer som inkluderar aktörer från flera marknader och länder.

Välkommen till en förmiddag där vi tittar närmare på den tyska och kinesiska marknaden med hjälp av framstående experter och viktiga organisationer på plats. Missa inte våra spännande företag som pitchar för både kompetens och kapital under förmiddagen.

På plats finns Energimyndigheten, Tillväxtanalys, Tysk-Svenska Handelskammaren, Nordic Startup Managers, KIC InnoEnergy, Sweden-China Greentech Alliance m.fl.

Det finns möjlighet att förboka möten med Energimyndigheten, Cleantech Invest, Tysk-Svenska HK, Sweden-China Trade Council m.fl. Dessa möten drar igång kl. 13.00 efter lunch. För mer information kontakta sh@connectvast.se

Söker ditt bolag kompetens och/eller kapital och vill pitcha för publiken? Ring Sofia på Connect Väst, 0730-414 763

Connect Green Day
Finansieringsforum
2015-09-23 08:00
Palmstedtsalen (Chalmers Kårhus/Johanneberg)

Kostnad: Kostnadsfritt! Anmälan är bindande men får överlåtas till annan person. Vid utebliven avanmälan debiteras 250:-

Anmäl dig till Connect Väst via länken här: Till anmälan

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 7 september, 2015