Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Den svenska maten är både god och säker, producerad på ett klimatsmart sätt av bönder i världsklass. Utställningen lyfter bland annat fram att det kan vara stor skillnad på mat och mat, och varför vi bör välja svensk mat.

Svensk djurskyddslagstiftning är en av de mest omfattande i världen. Varför kan du äta löskokta ägg i Sverige? Jo, mycket tack vare det samarbete som finns mellan näring och myndigheter som jobbar förebyggande mot salmonella. Varför har grisen knorren kvar i Sverige? Den 7 maj öppnar LRF Västra Götaland utställningen ”Den livsviktiga matproduktionen” hos Ekocentrum i Göteborg. Stefan Edman ger sin syn på hållbar matproduktion. Därefter pratar Peter Tagesson från regionstyrelsen LRF Västra Götaland om Det livsviktiga lantbruket, och inviger sedan utställningen där det bjuds på mingelbuffé gjord på lokala råvaror.

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 13 december, 2012