Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Kategorier:

Den här kvällen ersätter onsdagskvällen 15 april! Mattias Olsson vill inspirera till positiv förändring i världen genom att producera och sprida film.

Han kommer att berätta lite om sin verksamhet och om filmberättandets roll i denna tid då behov av inspiration för omställning är stort. Han kommer visa två av sina nya filmer: ”A Tale from the Woods” som handlar om vårt förhållningssätt till skogen och ”Porträtt av den andre” som handlar om att utmana förutfattade meningar genom att se världen genom andras perspektiv.

Mer om eventet på facebook här!

Det här eventet kommer att köra i Zoom. Du hittar mer info via länken!

200415_Campfire-Stories

Mattias har bakgrund som stillbildsfotograf i New York, där han verkade under 13 år. Sedan 2007 har han, efter vidareutbildning på Biskops Arnö och Stockholms Dramatiska Högskola, jobbat som dokumentärfilmsproducent och -regissör.

200415_Mattias_Olsson

Mattias har bl a fem SVT-samproduktioner på sitt CV. År 2017 grundade han filmplattformen Campfire Stories (campfire-stories.org), som vill inspirera till positiv förändring i världen genom att producera och sprida film.

Välkommen att se den nya filmen och diskutera skogsbruk och skogsmissbruk!

Ett klipp från filmen ”A Tale from the Woods”

Och ett till!

 


NYTT 2020: Swisha (eller betala kontant) valfritt belopp i inträde på onsdagskvällar!

I år behöver Ekocentrum ta ett inträde för onsdagskvällarna, för att täcka upp en del av våra omkostnader för dessa. Vi ber därför dig som deltar att swisha eller kontant betala VALFRITT BELOPP i receptionen när du kommer! Vi kommer att skylta med swishnumret tydligt vi ingången, så du kan förbereda och swisha, sedan visar du bara upp telefonen med “genomförd betalning till Stiftelsen Ekocentrum” när du kommer in!           


Onsdagskvällar på Ekocentrum genomförs under höst- och vårterminerna i samarbete med olika aktörer, alltid i syfte att öka kunskapen om hållbar utveckling. Öppet fram till kl 20.00 för alla intresserade, med föredrag, diskussion och öppen utställning. Passa gärna på att ta en fika i vårt ekoreko-kafé när du är här – välkommen!


 

 

Detta event är passerat och inte längre aktuellt

Du hittar aktuella event och kurser här: Kalendarium. Är du intresserad av denna kurs specifikt, kontakta oss!

Last modified: 30 mars, 2020