INSPIRATIONSFÖRELÄSNING

Hos oss kan du ta del av goda exempel och lösningar inom hållbarhet genom en inspirationsföreläsning i vår utställning

Sedan många år ordnar vi föreläsningar i vår hållbarhetsutställning för olika målgrupper, från skolelever till kommunanställda. Där tar vi upp våra utställares hållbarhetsarbete utifrån kontexterna biologisk mångfald, cirkulär ekonomi samt hållbarhetsarbete från globalt till lokalt. Det praktiska hållbarhetsarbetet som tas upp gäller såväl Agenda 2030 och globala målen som omställningen till cirkulär ekonomi. Föreläsningen konkretiserar hur hållbar utveckling ser ut och hur vi behöver gå tillväga för att uppnå den. I våra grundläggande miljöutbildningar ingår en föreläsning men dessa går även att boka separat eller anpassas utifrån målgruppen.

Vill ni kombinera inspirationsföreläsning med eget möte eller frukost/lunch? Kontakta oss för möjlighet att planera möteslokal eller något gott att äta i anslutning till utbildningen!

Föregående
Nästa

Koncept

Gruppen guidas genom utställningens olika delar av en utbildare. För varje del introduceras temat för att sedan illustreras av våra utställarens verksamhet.

Under hela föreläsningen uppmuntras gruppen att diskutera och ställa frågor. Utbildaren bjuder in till reflektion över deltagarnas roll i omställningen till ett hållbart samhälle.

I regel tar vi inte fler än 15 deltagare per grupp för att få bästa förutsättningar för diskussion. 

Inspirationsföreläsningen erbjuds även digitalt.

Skolor

För skolor erbjuder vi inspirationsföreläsningar till självkostnadspris. Föreläsningen är i regel 1,5 timme, men vid behov av kortare föreläsning går det att arrangera, dock till ordinariepris. Minimum 40 minuter. 

Pris

2 000 kr för en timmes föreläsning och en halvtimmes diskussion

3 000kr för en anpassad föreläsning efter önskemål (1,5 tim)

Övriga verksamheter

För övriga målgrupper erbjuder vi standard eller anpassade föreläsningar.

Pris: 4 000 kr/timme för standard och 5 000 kr/timme för anpassad

Skicka förfrågan

Välkommen att skicka din förfrågan via formuläret eller ringa oss på 031 – 705 07 40.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.